About Image About Image

Vopsitorie Auto

Procesul de pregatire-vopsire se realizeaza in zona speciala MODUL DE VOPSITORIE MICHELANGELO - SPANESI (unul dintre putinele din Romania) ce cuprinde :
Spatiu de pregatire inchis cu ventilatie
Spatiu de pregatire deschis cu ventilatie
Cabina pentru vopsit de dimensiuni mari
820 x 380 cm cu atmosfera si temperaturi controlate electric dotata cu filtre si grup aspiratie - evacuare ce permit obtinerea unei calitati perfecte a lucrarii, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.
Laborator pentru identificarea si prepararea vopselurilor ce dispune de standuri pentru vopsea baza apa, MAX MEYER si PPG , fiecare cu lacul aferent.
In procesul de vopsitorie folosim materiale de buna calitate, vopseluri, fuller, chit si materiale aferente pre-vopsit precum abrazive, scotchuri si folie pentru izolat toate marca 3M.

Foarte atenti la detalii si respectand cu rigurozitate procesul tehnologic de pregatire a suprafetelor si aplicare a vopselurilor si a lacului asiguram lucrari profesionale si calitative.

GRATUIT asiguram uniformizarea pieselor alaturate celor vopsite si polisharea pieselor autoturismelor cu o vechime mai mica de 5 ani.
Vopsirea se realizeaza in cuptorul de vopsit ultramodern la cea mai buna calitate si cu specialisti care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala tinute la Academia AD Garage.
Va propunem :
Pentru o evaluare rapida si obtinerea unei calculatii de pret cat mai exacte, puteti trimite poze cu detalii si date de contact pe e-mail la : receptie@primaauto.ro

Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Blog Image

Contact Konstimo Tinichigerie si Vopsitorie Auto

Adresa: Soseaua de Centura Nr 31 (Bariera Domnesti)
Program: Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Telefon: 0723.296.361
Email: receptie@primaauto.ro

Contact Konstimo Constatari Daune Auto

Adresa: Soseaua de Centura Nr 31 (Bariera Domnesti)
Program: Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Telefon: 0723.296.361
Email: constatari@primaauto.ro / receptie@primaauto.ro

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:


*completare campuri obligatorie.