About Image About Image

Tinichigerie Auto

Prin contractele incheiate de KONSTIMO COMPANY cu Allianz Tiriac, Asirom, Omniasig, Generali Asigurari, Garanta, Groupama, Uniqa, Euroins precum si alte societati de asigurari, service-ul nostru este acreditat sa efectueze reparatii auto acoperite de politelele de asigurari RCA si CASCO ale acestor societati, contractul oferind decontare directa si prioritate acestora la reparatii.
Atelierul de tinichigerie dispune de un stand de redresat caroserii BLACKHAWK, echipamente de sudura TELWIN, dotari si documentatia necesara operatiilor de redresare sau recarosare a tuturor tipurilor de autovehicule europene sau asiatice.

Putem spune ca suntem printre putinii care cu responsabilitate si calitate executam reparatii grele la caroserie in urma unor avarii majore, prin inlocuire de elemente : plafon, panouri spate, lonjeroane, praguri, stalpi sau indreptari de avarii usoare.

Foarte atenti la detalii si respectand cu rigurozitate procesul tehnologic de pregatire a suprafetelor, asiguram lucrari profesionale si calitative.

Va propunem : Pentru o evaluare rapida si obtinerea unei calculatii de pret cat mai exacte, puteti trimite poze cu detalii si date de contact pe e-mail la : receptie@primaauto.ro

Blog Image
Blog Image
Blog Image

Contact Konstimo Tinichigerie si Vopsitorie Auto

Adresa: Soseaua de Centura Nr 31 (Bariera Domnesti)
Program: Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Telefon: 0723.296.361
Email: receptie@primaauto.ro

Contact Konstimo Constatari Daune Auto

Adresa: Soseaua de Centura Nr 31 (Bariera Domnesti)
Program: Luni - Vineri 8:00 - 17:00
Telefon: 0723.296.361
Email: constatari@primaauto.ro / receptie@primaauto.ro

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:


*completare campuri obligatorie.